INSPIRATION

nyheter & tips som gör underverk

Välkommen till hösten på Trofe

Inga kommentarer

Nu lanserar vi vår nya hemsida lagom till att vår nya fräscha höstkollektion har börjat dyka upp i butikerna hos våra återförsäljare

Våra duktiga designers har tagit fram en underbar kollektion bestående av fina toppar och tröjor, välsittande byxor, härligt mjuka morgonrockar och bekväma nattplagg. Och nya underkläder förstås.

Hösten är ju en tid full av många mysiga dagar då man bara vill krypa upp i soffan med en varm kopp te och en riktigt bra deckare. Och finns det då något bättre plagg att ha på sig än en riktigt skön mysbyxa med tillhörande tröja? Eller varför inte en mjuk fleece morgonrock över en bekväm (och snygg!) pyjamas eller nattlinne.

 

 

höstkollektion, burgundy

Art nr från vänster: Spetsnattlinnen 66201 & 66207, Pyjamas 66208, Nattlinne 66204, Morgonrock 46203.

 

Ett av höstens snygga nya färger här på Trofé  är 6900 Burgundy, som återkommer både bland nattkläder, morgonrockar och underkläder. En personlig favorit! En riktigt härlig höstfärg som passar utmärkt då dagarna blir kortare och naturen formligen exploderar i en intensiva färgprakt. Vår höstkollektion speglar just denna känsla, med toner i bränd tegel, senapsgult, mörkröd, burgundy, mullvad och plommon.

Men även den  monokroma trenden håller i sig med svart-vitt-grått i olika stilrena grafiska kombinationer. Här är det extra snyggt att blanda mönster och struktur tillsammans.

AW 2016 black & white trend

Artnr (medurs från överst vänster): 36202, klänning 36228, Byxa 26203, tröja 36222, Irene bh 10155, kavaj 36225.

 

Kollektionen är designad så att du nästan helt fritt kan blanda mellan plaggen och färgerna och det kommer ändå gå en röd tråd genom din outfit. Diskreta plagg som utgör basen i garderoben och plagg med lite mer iögonfallande mönster gör att det blir enkelt att kombinera plaggen i många varianter som gör att garderoben känns större än vad den faktiskt är. Vi hoppas du kommer älska plaggen lika mycket som vi gör.

Välkommen till Hösten 2016 på Trofé!

Av Annica Svensson

Dela till:

Kommentera

No comments yet.